PIZZA + ALV 25 november

Hallo zeer gewaardeerde leden,

 

Graag nodigen wij jullie uit voor de eerste ALV van dit jaar, die gehouden zal worden op woensdag 25 november. We willen de avond starten door met elkaar te eten. Wij regelen pizza's en drinken en het enige wat jij hoeft te doen is komen! 🙂 We starten om 18:15 in P1.151.

 

Na het eten willen we met elkaar de ALV houden. We willen het hierin onder andere hebben over de verbinding tussen SOOS-leden en we zijn erg benieuwd naar jullie verwachtingen en wensen voor dit jaar. We willen de begroting voor het jaar aan jullie presenteren en een controlecommissie opstellen (zie artikel 15.2 van de statuten). Mocht je een motie willen indienen, dan is dit mogelijk. Deze moet uiterlijk vrijdag 20 november 23:59 ingediend zijn. De agenda voor de vergadering krijgen jullie t.z.t. toegestuurd.

 

We zien jullie heel graag de 25e! Mocht je niet kunnen, laat dit dan even aan ons weten. En zou je van tevoren bij jezelf de checklist corona (zie bijlage) na willen gaan. Mocht je op alle vragen 'nee' kunnen antwoorden, dan ben je van harte welkom!

Download
Checklist corona.jpeg
JPEG-bestand 201.2 KB

Reactie schrijven

Commentaren: 0