Het Bestuur

Het bestuur moet de verenging in goede banen leiden en administratieve werkzaamheden voltooien. Een andere functie is er voor zorgen dat er nieuwe studenten bijkomen, door bijvoorbeeld aanwezig te zijn op de introductiedag en de vereniging te promoten. Hierbij werken ze samen met de andere organen van de vereniging.

Het bestuur van SOOS richt zich dit jaar op samen zijn, waarbij waardering voor elkaar centraal staat.

Een plek waar je naartoe kan als je vast loopt in een dal, waar je volop kan genieten als voor de zondeval.

Een plek waar je mag rusten na een lange dag, en samen kan leren van wat een ander zag.

Een plek waar niets te gek is, want dat is ook normaal!

Daar waar je masker af kan en meer leert dan in het klaslokaal.

Liefs,

Het 3de bestuur

Lees snel verder om meer te weten te komen over wie er bijdragen aan SOOS en wat we allemaal samen uitvoeren en opzetten!