2de Bestuur

• Saskia ter Maat
  • Nadine Kok
  • Jantine Kleijer

Wij richten ons dit jaar op community en willen de studenten meer mogelijkheden geven om (met de richtlijnen in het achterhoofd) elkaar beter te leren kennen, het vakgebied en jullie persoonlijke professionele ontwikkeling te bespreken!

Voorzitter: Saskia

Aanspreekpunt PR en marketing

Heydaar, ik ben Saskia! Ik vind het heerlijk om ergens het beste van te maken en dit er ook uit te halen. Verder haal ik plezier uit het verbinden van mensen. En dat laatste hoop ik dit jaar ook te kunnen inzetten als voorzitter. Daarnaast bezit ik een sterk arbeidsethos en ga ik met enthousiasme aan de slag om met mijn medebestuursleden en andere studenten samen te genieten, te ontspannen en op een leuke manier wat extra’s op te steken!

Secretaris: Nadine

Aanspreekpunt leden

Mijn naam is Nadine, ik ben derdejaars student Social Work en komend jaar mag ik de secretaris zijn van Studievereniging SOOS. Ik heb er zin in te mogen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de vereniging. Daarnaast zie ik uit naar mooie SOOS-avonden, waarin ruimte is voor verdieping, verbinding en ontmoeting met mede-studenten. Hopelijk zie ik je daar!

Penningmeester: Jantine

Aanspreekpunt publicaties

Heey, leuk dat je een kijkje neemt op de website van SOOS! Mijn naam is Jantine en komend jaar volg ik de minor ‘Professional in de GGZ’. Ik zie het als een leuke uitdaging om binnen SOOS aan de slag te gaan. Hoe leuk is het als beginnende en ervaren SW’ers samen komen, elkaar helpen en iets van elkaar kunnen leren?! Kortom, van betekenis zijn voor elkaar. Dat is wat ik wil bereiken dit jaar. Ohja, mijn functie? Ik zal de financiën beheren en ben verantwoordelijk voor alles wat met Social Media te maken heeft. Ik ben gedreven, beschik over een goed organisatievermogen en taal is best wel mijn ding dus dat komt vast goed. Ik heb er zin in!

Interesse?

Misschien lijkt het jouw leuk bestuursjaar op je te nemen, heb jij een idee of kwaliteit die we bij de vereniging kunnen gebruiken. Klik dan snel hier!