Bestuur

Het bestuur moet de verenging in goede banen leiden en administratieve werkzaamheden voltooien. Een andere functie is er voor zorgen dat er nieuwe studenten bijkomen, door bijvoorbeeld aanwezig te zijn op de introductiedag en de vereniging te promoten.

Saskia ter maat

Saskia ter Maat:

Heydaar!

Ik vind het heerlijk om ergens het beste van te maken en dit er ook uit te halen. Verder haal ik plezier uit het verbinden van mensen. En dat laatste hoop ik dit jaar ook in te zetten. Vind het leuk creatief bezig te zijn met het promotiemateriaal, te ontwerpen en het webdesign. Daarnaast bezit ik een sterk arbeidsethos en ga ik met enthousiasme aan de slag om (ondanks alle minder-leuke-dingen waar we geen invloed op hebben...) elkaar beter te leren kennen, te genieten, te ontspannen. En samen met de leden en andere SW studenten te verbinden en op een leuke, gezellige manier.

Mochten er kwesties binnen SOOS zijn waar je liever niet met mij over praat, dan kan je hiervoor ook contact zoeken met de leden van de Raad van Advies.

Groetjes!

Saskia, ouderejaars-lid sinds '20