Visie en Missie

Visie

Studievereniging SOOS stáát en gaat voor samen, ontwikkelen, ontspannen en sterk. SOOS’ers ontwikkelen zich niet alleen in de studie maar ook daarbuiten. Binnen de vereniging trekken we vanuit een open sfeer samen op en groeien we op een ontspannen manier uit tot de professional die wij willen zijn (voor de wereld van morgen).

Missie

SOOS streeft ernaar dat alle Social Work studenten aan de CHE worden verrijkt met verbreding van kennis en netwerk.  Lid zijn van SOOS is een waardevolle aanvulling op alles wat je doet in je studententijd. We vinden het tof om met elkaar te verdiepen, verbreden en verbinden. Zo krijg je een brede kijk op de verschillende denkrichtingen en beroepen binnen Social Work. Op de diverse avonden willen we ook de verbinding met het werkveld leggen.

Uitgangspunten

Samen

Een studievereniging ben je niet alleen. Vereniging zijn doe je samen! Samen maken we onze studietijd door en dan is het fijn om met mensen op te trekken die weten wat Social Work studeren inhoudt; mensen die wat studie betreft een jaar voor je uit gaan of juist een jaar achter jou aankomen. Samen bouwen we aan onze kennis en ons netwerk. Hoe dan ook: je bent er niet alleen!

Ontspannen

Samen ontwikkelen we ons. Bij een studievereniging gaat het niet alleen om gezelligheid, maar steek je ook iets op! Veel SOOS-avonden hebben een verdiepend thema waar je van kunt leren. Buiten je studie om maar wel gerelateerd aan ons vak. Iedere ervaring in je vakgebied is er een die je ontwikkelmogelijkheden geeft!

Ontwikkelen

Uiteraard ontspannen we ook met elkaar! We maken er met elkaar gezellige avonden van waarin ook tijd is voor ontmoeting, plezier en gezelligheid!

Sterk

En tenslotte staan we samen sterk. ‘Wil je snel gaan, ga dan alleen. Wil je ver gaan, ga dan samen’ luidt een Afrikaans gezegde. Samen komen we verder dan alleen, we hebben elkaar iets te bieden! Een (professioneel) netwerk om je heen hebben in hetzelfde vakgebied kan nog weleens voordelen opleveren als het gaat om het zoeken van een stageplek bijvoorbeeld!

Het bestuur van Sv SOOS is tevreden als jij als Social Work student aan de CHE een leerzame en gezellige studententijd hebt waarin je je verrijkt voelt door de kennis en netwerk die je opdoet bij SOOS!