Visie

Studievereniging SOOS stáát en gaat voor samen, ontwikkelen, ontspannen en sterk. SOOS’ers ontwikkelen zich niet alleen in de studie maar ook daarbuiten. Binnen de vereniging trekken we vanuit een open sfeer samen op en groeien we op een ontspannen manier uit tot de professional die wij willen zijn (voor de wereld van morgen).

Missie

SOOS streeft ernaar dat alle Social Work studenten aan de CHE worden verrijkt met verbreding van kennis en netwerk.  Lid zijn van SOOS is een waardevolle aanvulling op alles wat je doet in je studententijd. We vinden het tof om met elkaar te verdiepen, verbreden en verbinden. Zo krijg je een brede kijk op de verschillende denkrichtingen en beroepen binnen Social Work. Op de diverse avonden willen we ook de verbinding met het werkveld leggen.