Commissies worden in het leven geroepen om leden de mogelijkheid te geven om zich in te zetten voor de vereniging en het bestuur te verlichten van hun taken. Er zijn tal van mogelijkheden van commissies! Een feestcommissie, wedstrijdcommissie, stemcommissie, excursiecommissie, noem maar op.

Wij zijn op zoek naar...

Controle Commissie

Bestaand uit minimaal twee commissarissen

In de jaarlijkse algemene ledenvergaderingen presenteren wij ons boekhouding en financiële verslagen over het afgelopen jaar. Als Controle Commissie ga je na of de wettelijke bepalingen zijn nageleefd en de vereniging geen risico's neemt. Fouten die niet worden ontdekt kunnen leiden tot verkeerde besluitvoering in de ALV of het voortbestaan van de vereniging bedreigen. Een zeer verantwoordelijke taak dus! Heb jij die deskundigheid in je zitten? Zie verder in Artikel 14 – Verslaggeving en verantwoording van de Statuten.

Evenementen Commissie

De Evenementen Commissie organiseert de evenementen met professionals en ervaringsdeskundige voor o.a. workshops en spreekavonden. Daarbij beheert de commissie materiaal voor het organiseren van evenementen. Het doel hierin is het bij elkaar brengen zodat ervaringen worden uitgewisseld. Maar ook om een stimulans te geven aan onze studie en interesse en belangstelling te bevorderden.

Feest Commissie

De vereniging is actief op zoek naar leden die er voor willen zorgen dat we niet hoeven te denken aan het college of de stage van de volgende ochtend! Denk aan spelletjes, schaatsen, borrels of een middagje jeu de boules. Heb jij nog betere ideeën, vind je het leuk om activiteiten op te zetten, de verantwoordelijkheid van de avond te dragen of een expert in het vinden van groepskortingen? Dan hebben wij jou nodig bij de Feest Commissie!

Interesse?

Wil je een commissie opzetten of heb je samen met een studiegenoot een geweldig plan? Schrijf dan hieronder een gemotiveerd bericht hoe je dit gaat aanpakken en word commissaris van SOOS!  Je mag ons natuurlijk ook altijd een mailtje sturen of aanspreken tijdens een van de avonden!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.