Wil je een commissie opzetten of heb je samen met een studiegenoot een geweldig plan?

Schrijf een gemotiveerd bericht hoe je dit gaat aanpakken!  Stuur deze naar administratie@svsoos.nl en word commissaris van SOOS! Je mag ons ook altijd aanspreken op een van de avonden.

Wij zijn bijvoorbeeld op zoek naar...

Een Evenementen Commissie of Thema avond commissie Deze organiseert de evenementen met professionals en ervaringsdeskundige voor o.a. workshops en spreekavonden. Daarbij beheert de commissie materiaal voor het organiseren van evenementen. Het doel hierin is het bij elkaar brengen zodat ervaringen worden uitgewisseld. Maar ook om een stimulans te geven aan onze studie en interesse en belangstelling te bevorderden.

De vereniging is actief op zoek naar leden die er voor willen zorgen dat we niet hoeven te denken aan het college of de stage van de volgende ochtend! Denk aan spelletjes, schaatsen, borrels of een middagje jeu de boules. Heb jij nog betere ideeën, vind je het leuk om activiteiten op te zetten, de verantwoordelijkheid van de avond te dragen of een expert in het vinden van groepskortingen? Dan hebben wij jou nodig bij de Feest Commissie!