Ondersteuning nodig? Hier kan je terecht!

Loop je ergens tegen aan?

Ervaar je stress?

Heb je psychische problemen?

Belemmerd dit je opleiding of houd je het niet vol?

 

We kunnen je helpen! 

Er bestaan namelijk verschillende opties. Ook biedt de CHE gratis individuele ondersteuning aan studenten die moeite hebben met hun studie. Bij wie je voor wat moet zijn, staat onder het kopje Studentenwelzijn.

 

Je SLB'er is je eerste aanspreekpunt.

Hij of zij kan je altijd een luisterend oor bieden. bijvoorbeeld bij moeilijkheden die je tegenkomt in de opleiding of in een privé-situatie. Maar ook om je verder te helpen met het aanbod van en via de CHE.

 

Landelijke Monitor Mentale gezondheid studenten

Tot 30 april word dit onderzoek uitgevoerd door het RIVM, het Trimbos-instituut en GGD GHOR Nederland. Zij hebben voor de studenten van de Christelijke Hogeschool Ede onderstaande aangepaste vragenlijst opgesteld.

 

Met deze landelijke monitor willen ze inzicht krijgen hoeveel studenten te maken hebben met stress, prestatiedruk en psychische klachten. Dit is belangrijk, omdat op basis van deze kennis acties ondernomen kunnen worden om het welzijn van studenten te vergroten, zowel op landelijk en regionaal niveau als binnen de CHE.

 

Na het invullen krijg je een passend advies en maak je ook nog eens kans op een aantal prijzen. Invullen dus!

De ggz-appwijzer geeft via een website informatie over de kwaliteit en functionaliteit van ggz-gerelateerde apps. Zoek jijzelf of degene die je ondersteuning bied een extra hulpmiddel?