Word SOOS-er!

Met een lidmaatschap van de Studievereniging SOOS ben je al snel voordeliger uit dan losse entree betalen. Daarbij krijg je als SOOS-er voorrang bij het aanmelden voor de thema avond. Je bent eigenlijk altijd van een plekje gegarandeerd! 

 

Ook heb je als SOOS-lid inspraak in de vereniging. Dit is bijvoorbeeld bij het opstellen van de SOOS Planning met thema's die we willen behandelen en activiteiten die we voor jullie gaan organiseren. Dit alles doen we in open sferen en onder het genot van wat lekkers natuurlijk!

Sinds januari heeft studievereniging SOOS ook een online Team's omgeving! Hier kunnen de SOOS-ers samen te studeren en online samenkomen..

 

Kortom, vrij  toegang tot alle SOOS avonden van dit studiejaar, de SOOS ledenpagina en je mag  als lid bij de SOOS vergaderingen aanwezig zijn!

 

 

Sv SOOS heeft jou ook nodig!

Want we horen graag jouw ideeën en ervaringen. We vinden het namelijk tof om met elkaar te verdiepen, verbreden en verbinden. Om een brede kijk te ontwikkelen op de verschillende denkrichtingen en beroepen binnen Social Work.

 

Ten slot ondersteun je ook de Studievereniging SOOS in haar voortbestaan en bijvoorbeeld aan een budget om sprekers en trainers te reserveren voor de avonden. Of een opleiding wel of geen (actieve) studievereniging heeft, hangt immers ook af van studenten die zich ervoor willen inzetten!

Grijp die kans om studiegenoten beter te leren kennen, maar ook jezelf te ontwikkelen.

 

Schrijf je in via onderstaand formulier en maak de contributie over via onderstaande de link!

Het jaar lidmaatschap voor studiejaar '21-'22 bedraagt € 20,-.

Dit lidmaatschap wordt automatisch verlengd.

 

Lees vooraf de statuten die hierop van toepassing zijn. Onder andere Artikel 3  - Lidmaatschap.

Inschrijfformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Of maak 20 euro over naar NL12 INGB 0799 9932 39 t.n.v. SC ter Maat onder vermelding van je  CHE studentnummer.