We streven naar om minimaal vijf thema-avonden per schooljaar te organiseren en zullen hiernaast regelmatig borrelavonden opzetten.

Denk hierbij aan thema-avonden waarin je iets extra’s opsteekt en borrelavonden waarop je met andere leden onder het genot van iets lekkers kunt babbelen over dat wat jou bezighoudt.

Daarnaast organiseren we drie keer per jaar een ALV; een vergadering met jou als lid. We bespreken onze plannen als vereniging en maken samen besluiten onder het genot van wat lekkers.

Volg ons via Social Media om op de hoogte te blijven over deze evenementen!

Update: Voorlopig online avonden

9 januari 2021

De komende SOOS avonden geven we online. De huidige onzekerheid over wanneer de hogeschool weer open kan, liggen ten grondslag aan deze beslissing. Zodra het weer kan gaan we natuurlijk in real-life verder.

De Agenda

Bekijk welke evenementen nu op de planning staan.