Streaming Websites

Een van de grote voordelen van surfen op het web, is het vinden van sites waar je gratis films en TV shows kunt streamen.

 NPO Start NPO Start is de Nederlandse Publieke Omroep.
NPO 3 op Reis 3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma. Het programma bestaat sinds 2007. Vanaf seizoen 13 wordt hierbij nadrukkelijk rekening gehouden met duurzaamheid.
VPRO Omroepvereniging VPRO is een Nederlandse publieke omroeporganisatie.
EO De Evangelische Omroep is een Nederlandse publieke omroep met een evangeliserende inslag.
HUMAN HUMAN is een Nederlandse publieke omroep die programma's maakt vanuit een humanistische visie.
2Doc 2Doc is een documentaireserie op NPO 2 waarin publieke omroepen zoals KRO-NCRV, EO, VPRO, Human, IKON en de NTR beurtelings documentaires uitzenden.
Andere tijden Geschiedenisprogramma van NPO waar onderwerpen uit de geschiedenis van de twintigste eeuw worden behandeld.
Holland doc Holland Doc is een documentairerubriek van de IKON, HUMAN, NPS en de VPRO. Verhalen over wat mensen beweegt en hoe ze in het leven staan. Veelal zijn de documentaires eerder te zien geweest op internationale filmfestivals.
Zembla Het onderzoeksjournalistieke televisieprogramma van BNNVARA
Kijk De website van KIJK.nl bevat de tv-programma's die uitgezonden zijn door SBS Broadcasting, d.w.z. de programma's van SBS 6, NET 5 en Veronica.
Documentairenet Documentairenet is het portal waar zo veel mogelijk documentaires worden verzameld.
IDFA Het International Documentary Film Festival Amsterdam is een Nederlands documentairefestival dat jaarlijks wordt gehouden om de documentairecultuur nationaal en internationaal te stimuleren.
Netflix gratis Netflix is een bedrijf dat (onder andere) abonnementen aanbiedt voor het streamen van films, series en documentaires.
Film moment

Film moment bevat documentaires, educatieve films, informatieve films en series over maatschappelijk relevante thema's.

Reisreport.tv

Culturele verschillen, bijzondere gebruiken en interessante verhalen. Reis mee over de wereld en leer meer het dagelijks leven in andere landen.

Kijk-goed

Films voor Filmeducatie

Ken jij een streaming webiste? Deel het met ons en we plaatsen hem erbij!