2019-2020

Op 28 augustus 2019 is Studievereniging SOOS opgericht door: Lienke Stehouwer, Joanne Priester en Fleur van Megen. Ze wierven dat jaar in totaal twaalf enthousiaste leden en vormde het eerste bestuur.

1ste Bestuur

augustus 2019 - juni 2020

• Lienke Stehouwer - Voorzitter
  • Joanne Priester - Secretaris
  • Fleur van Megen - Penningmeester

Lienke Stehouwer

Maart 2019, begonnen mijn eerste ideeën, plannen en meetings voor een studievereniging. Hoe leuk is het als studenten Social Work samen kunnen ontwikkelen?

Wat heeft de CHE niet en zou wel van toegevoegde waarde zijn voor studenten? Het sprak mij aan dat een studievereniging op een andere manier aansluit bij studenten dan een studentenvereniging. Het is doelgroep gerichter en op die manier kun je je samen als social work studenten ontwikkelen. Naast kennis delen is er ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Je kunt een sterk netwerk opbouwen. Vanuit deze visie hebben we als bestuur ideeën concreet uitgewerkt.

5 maanden later was er: een naam, statuten, een logo, bestuurskleding en een site in ontwikkeling. Op 28 augustus hebben we ons ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het is interessant om vanaf het begin bij een onderneming actief te zijn. Je leert de zakelijke kant en de officiële taken. Vanaf het nieuwe schooljaar (2019) was SOOS officieel. Het eerste verenigingsjaar kon van start!

Ik hoop dat mijn initiatief en de groei van SOOS beantwoordt aan de behoefte van Social Workers!

Wie weet ontmoeten we elkaar op SOOS-avonden!

Veel liefs,

Lienke

Interesse?

Misschien lijkt het jouw leuk bestuursjaar op je te nemen, heb jij een idee of kwaliteit die we bij de vereniging kunnen gebruiken. Klik dan snel hier!