Huidig Bestuur

Zoals jullie hebben gezien is het 3e bestuur van Studievereniging SOOS sinds 13 juli bekend. Het huidige bestuur is nu druk bezig met inwerken. Hierin is het streven om zoveel mogelijk samen te werken en te kijken naar mogelijkheden om een prachtig verenigingsjaar neer te zetten!

3ste Bestuur

2021 - 2022

• Voorzitter
    Coen Albers
  • Secretarissen
    Dieke Scheurwater en Teresa Blom
  • Penningmeester
    Saskia ter Maat

Voorzitter: Coen Alberts

Ik ben Coen, 28 jaar oud en 3e jaars Social Work student. Volgend jaar loop ik stage bij de sociale onderneming Sixty Fruits. Hier knappen ze oude meubels op samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De combinatie van hard met mijn handen werken, en het begeleiden spreekt mij heel erg aan. Ik heb er zin in! Waar ik ook zin in heb is de taak van voorzitter van Soos die ik dit jaar mag vervullen. Ik ben in het bestuur gegaan om mij in te kunnen zetten voor mijn medestudenten. Ik hoop zo bij te kunnen dragen aan het studieplezier en de professionaliteit van mij toekomstig collega' s. Daarnaast is het een mooie kans om mijn eigen skills te ontwikkelen. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten.

Secretaris: Dieke Scheurwater

Ik ben Dieke, 21 jaar en zit nu in het 3e jaar van SW. Ik zit bij SOOS omdat ik het tof vind om me naast mijn studie te verdiepen in het leukste werkveld ooit en te leren van andere uitstroomprofielen. Ik heb voor het uitstroomprofiel GGZ gekozen, als je daar vragen over hebt, laat het me zeker weten. Naast studeren en SOOS vind ik het belangrijk om me in te zetten voor mijn medemens. Daarnaast vind ik het heerlijk om avondjes met vrienden te genieten van één of meerdere wijntje.

Secretaris: Teresa Blom

Mijn naam is Teresa, ik ben 21 jaar en zit nu in mijn laatste jaar van Social Work. Ik ga dus afstuderen dit jaar! Afgelopen jaar heb ik een leerzame stage mogen hebben in de jeugdzorg en wil mij hier ook dit jaar meer op gaan focussen en dan specifiek de pleegzorg. Twee jaar geleden is SOOS begonnen. SOOS staat voor Samen Ontspannen Ontwikkelen en Sterk. Ik vind dit mooie kernwoorden om studenten bij elkaar te kunnen brengen. Ik hoop dat mijn rol als secretaris hierin kan bijdragen.

Penningmeester: Saskia ter Maat

Ik ben Saskia en ik zit in mijn derde jaar Social Work en ik momenteel het uitstroom profiel GGZ en wil hierna J&G doen. Ik ben momenteel in dienst als flexwerker bij ProPersona op verschillende afdelingen. Ik heb mij aangesloten bij SOOS, eerst als lid, omdat ik een plek zocht om te kunnen spreken met lotgenoten over theoretische aspecten, verschillende perspectieven, fascinerende filosofische opvattingen en ethische elementen. Ik ben van mening dat SOOS een waardevolle aanvulling is aan de opleiding en dat het voor extra verbinding zorgt onder de SW-ers. En ben dankbaar dat ik de ruimte krijg om er nog een jaar aan bij te dragen. Ik zeg maar zo, je kan nooit falen zolang je bezig bent. Je kan alleen maar steeds weer nieuwe ervaringen opdoen.