Commissaris

De commissaris is verantwoordelijk voor het maken en onderhouden van de interne en externe contacten van Sv Soos. Deze contracten worden waar nodig verbeterd en/of verlengd.

Hierbij zal deze contact hebben met organisaties en waar nodig bij de bedrijven op bezoek gaan. Hiernaast zal de commissaris zich bezighouden met het vinden van nieuwe partners en zal de extern zich aan de afspraken die gemaakt zijn met de desbetreffende partner houden. Ook zal de extern ervoor zorgen dat de leden van Sv. SOOS optimaal kunnen profiteren van wat de partner ons te bieden heeft.

Daarnaast zijn er een aantal punten waaraan gedacht kan worden als je commissaris wilt worden, dit zijn eigenschappen of taken waaraan je kan werken of als kwaliteiten gezien kunnen worden wanneer je commissaris bent:

• je bent een sociaal persoon,
  • je kan jezelf professioneel opstellen naar een organisatie toe,
  • het lijkt je leuk nieuwe contacten te leggen en contact te onderhouden met organisaties,
  • je wilt leren of je kan inzien wat Sv SOOS een organisatie kan bieden,
  • het lijkt je leuk om betrokken te zijn bij de commissies en bent er goed in je betrokken op te stellen,
  • je staat open voor iedereen en je geeft mensen het gevoel dat ze bij je terecht kunnen,
  • je bent vaak bereikbaar voor de actieve leden.

Zie jij jezelf terug in een of meer van de hiervoor genoemde punten en lijkt het je interessant om je als commissaris volgend jaar bezig te houden met de contacten van Sv SOOS? Twijfel dan niet en mail je sollicitatie naar administratie@svsoos.nl.