Commissaris

De commissaris is verantwoordelijk voor het maken en onderhouden van de interne en externe contacten van Sv Soos. Een commissaris is creatief en durft op bedrijven af te stappen. Houdt van ondernemen en vindt het leuk om (samen met de commissies) meerdere activiteiten te organiseren.

 

Dus heb je een idee of plan om op te zetten voor je mede-studenten? Dan kan je, naast de andere bestuursleden, ook Marijn aanspreken!

 

Commissaris

2021 - heden

  • Marijn Pater, ouderejaars-lid sinds '19

Bereikbaar via RvA@svsoos.nl.

Marijn Pater

Marijn Pater:

Eigenlijk ben ik een beetje in deze taak gerold. Veel mensen kennen me al van online lessen. Ik ben zeg maar de persoon die altijd zijn camera heeft aanstaan met regelmatig een rare, maar grappige achtergrond. Daarnaast maak ik altijd met docenten een praatje. Ik zit ook regelmatig op de CHE op het kantoor bij Anne bij het sociale hart. Daar kan je me dan ook vaak vinden en anders verwijst Anne je wel door naar mij.

 

Ik houd mij bezig met contacten leggen en onderhouden binnen SOOS, maar ook daarbuiten. Ik probeer te kijken wie er bijvoorbeeld geschikt kan zijn om een thema avond mee te doen of ik zoek mensen die weer andere weten die mij dan verder kunnen helpen.

 

Naast mijn studie ben ik een portret en natuurfotograaf. Ook daar leer je observeren, dan wel naar licht en compositie. Wil je een kijkje nemen naar mijn foto's kan dat op www.marijnpater.nl