Verleden


Thema avond - Onempatisch hulpverlenen

Donderdag, 8 oktober 2020

Op deze avond zal Aswin van der Linde je meenemen in het thema 'onempathisch hulpverlenen'. Deze avond begint om 19:30 (inloop om 19:00) op de CHE (lokaal S1.050). We kunnen maar een beperkt aantal studenten toelaten op deze avond. Meld je aan om zeker te zijn van een plekje!Opening avond

24 september 2020

Tapperie the Jug, Ede

Vanaf 20 uur zijn we daar te vinden! Zeker komen, en nodig mede-studenten Social Work gerust ook uit!


Thema avond - Vergroot je zelfregie

19 februari 2020

Hey! Stond 19 februari in jouw agenda ook al geblokt? We hebben er zin in!! We gaan een interactieve avond tegemoet over zelfregie! Iets waar we allemaal (voor onszelf of een ander) ongetwijfeld ièts mee kunnen!


Nieuwjaarsborrel

16 januari 2020

De kerstvakantie zit er weer op! Donderdagavond 16 januari gaan we 'het SOOS 2020' van start met een nieuwjaarsborrel!! Welkom aan alle SW'ers van de CHE bij 'The Jug' (dichtbij station Ede-Wageningen) vanaf 20:00


SAVE THE DATES

PAK JE AGENDA ER MAAR BIJ! In de periode dat het wat stilletjes was op social media, hebben we als bestuur hard gewerkt om een heleboel rond te krijgen! Alle data staan vast voor dit seizoen, dus schrijf ze alvast in je agenda om niets te missen!


Thema avond - Gastspreker Demo

27 november 2019

 

Ha (aanstormend) SOOS'ers! Daar is 'ie dan! De uitnodiging voor 27nov! Je bent meer dan welkom!! Op de enige echte eerste SOOS avond hebben we Demo (Jeansen Djaoen ) uitgenodigd! We gaan er met elkaar een toffe, interactieve avond van maken! Ben je erbij?