Thema-avond 14 december (+notulen ALV)

Hallo beste leden,

Super leuk om een groot deel van jullie gezien te hebben afgelopen woensdag bij de ALV. Naar mijn idee hebben we hele zinnige dingen besproken waar we als vereniging weer mee verder kunnen. Bedankt voor jullie input en aanwezigheid. Zie de bijlage voor de notulen. Het tempo van bespreken lag best hoog, dus niet alles staat er letterlijk in, maar ik heb geprobeerd het belangrijkste er sowieso in op te nemen. Laat het weten als je echt iets belangrijks mist.

 

14 december staat de volgende avond alweer gepland. Een thema-avond deze keer. De thema-avond wordt verzorgd door een ervaringsdeskundige en een sociaal werker van Iriszorg (verslavingszorg). Ervaringsdeskundigheid staat centraal. De ervaringsdeskundige zal ons meenemen in een stukje van zijn eigen verhaal, in hoe ervaringsdeskundigheid tegenwoordig (steeds meer) ingezet wordt en ook zal hij ons iets meer vertellen over hoe je je eigen verhaal in kunt zetten binnen de hulpverlening.

 

Het beloofd weer een interessante avond te worden. Nodig vooral ook je mede-studenten hiervoor uit! 🙂 Zij dienen zich wel even in te schrijven via de site.

 

Inloop is deze avond vanaf 19:00 en om 19:30 gaan we van start. Locatie: S1.050. We zien ernaar uit jullie daar weer te zien! Kun je niet? Meld je dan even af door op deze mail te reageren. Bij geen reactie, gaan we ervan uit dat je er bent. 🙂

Download
Notulen ALV 25-11-2020.docx
Microsoft Word document 20.3 KB

Reactie schrijven

Commentaren: 0